divendres, 19 de febrer del 2010

NEL DÌ DELLA VITTORIA, NO T'HO PERDIS!



Data: diumenge, 28 / febrer / 2010
Hora: 19:00
Lloc: SALA PETITA DE LA PASSIÓ ESPARREGUERA

“Segurament la millor obra de teatre de l'any”
“Divertidissimes i impressionats”

Premi del públic del Festival LOLA
Podríem dir que “Nel dì della vittoria” va ser l’èxit de la temporada de teatre del festival LOLA. Una obra divertidíssima, que va agradar igual a joves, grans i petits i que va sorprendre per la qualitat, tant del text, com de la posada en escena i sobretot per les dues actrius impressionants.
Begoña Alberdi, soprano, ha treballat al Liceu i l’hem vist actuar amb Carlos Santos, Calixto Bieito… Gretel Stuyck, actriu, té una formació teatral esplèndida, ha treballat amb Jàcara Teatre i l’hem vist en alguna teleserie. Marc Rosich, dramaturg, ha treballat amb Calixto Bieito, Agustí Charles i darrerament en l’Odissea que també van estrenar al LOLA. Antoni Calvo, director, ha dirigit Silva, Lluís Soler, Rosich i ha treballat amb Bieito, Duran, Belvel…. El tàndem Rosich-Calvo ja és garantia de qualitat i imaginació; tenen la capacitat de sorprendre’ns a cada nova proposta.
SINOPSI
Ofèlia, quintaessència de les bledes escrites per Shakespeare, està farta de morir ofegada cada nit entre flors. N’està farta. Farta de la mort. Farta de tantes flors. Farta de tanta imaginaria modernista. I al seu costat, vigilant-la de vora, Lady Macbeth, quintaessència de les dones combatives escrites per Shakespeare, escolta Ofèlia, però no l’entén. De manera que, resolta i incisiva, li ofereix solucions en el seu nodrit catàleg de ganivets i punyals.
Creació d'Antonio Calvo i Marc Rosich amb Begoña Alberdi i Gretel Stuyck. Arranjaments musicals Damià Riera.
ENTRADES
12 € (10 € COL·LABORADORS I MENORS DE 18 ANYS)
Reserves: 93 777 19 92 | entradesteatret@gmail.com