dijous, 2 de febrer del 2012

LA NIT JUST ABANS DELS BOSCOS


Torna al Teatret l'obra que va servir de cloenda al Festival LOLA, dirigida per Joan Castells i interpretada per Isaac Serrano. Magnífica versió del text de Bernard Marie Koltès, LA NIT JUS ABANS DELS BOSCOS.
La nit just abans dels boscos és un gran text d’un dels autors que més petja han deixat en la dramatúrgia contemporània, Bernard-Marie Koltès (1948-1989), autor francès amb una veu personalíssima i una sensibilitat indiscutible per parlar de les pors humanes. L’any 1976 escriu aquest text, on el protagonista és un emigrant perdut a qualsevol ciutat; un estranger que sent el desig extrem de parlar i ser escoltat. Un personatge que necessita tocar algú amb les seves paraules, amb el seu crit.
FITXA ARTÍSTICA: Autor// Bernard-Marie Koltès Direcció// Joan Castells Intèrpret// Isaac Serrano Llum i so: Raquel T`omàs Escenografi a: Joan Jorba Ajudant de direcció: Dolors Canals producció// Ernest Leon i Tramateatre coproducció// Tramateatre i Festival Lola

Si no vareu tenir ocasió de veure-la en el seu moment, ara podreu veure-la al Teatret, durant els dies 10.11.12 de febrer, a les 21 hores.
Podeu comprar les entrades a www.VidaLocal.cat  o fer les vostres reserves a tramateatre@gmail.com