dimarts, 27 de març del 2007

> Fotos de lapassio.txt





3 comentaris:

Anònim ha dit...

antonio dijo...
jajajajajajajajaja, la madre que os parió, jajajajajajajaja, qué manera de pasarse, jajajajaja, Y CÓMO ME GUSTA!!!

tiene muy buena pinta por lo que se puede oler por las fotos
y, poco bien os lo tenéis que pasar

veo bastantes cara conocidas, (¡TODAS!) Y lo del Gerard no tiene perdón, ¡cómo se le ocurre crecer tanto en tan poco tiempo!
supongo, y es de esperar, que con esto tenéis hasta que os canséis, aguantad, aguantad, y empezad a establecer records de permanencia en cartel del Teatret.

besos a toooooodos

antonio calvo garcía

Anònim ha dit...

M'agrada molt i també m ágradaria venir a veureu, tinc poc temps i a mes aquest mes coincideix amb el festival de Jazz a Terrassa, peró intentaré venir el 30 o l'1. Petons. Mary

Anònim ha dit...

Vaig passar una molt bona tarda de teatre amb vosaltres! Recomano a tothom que s’acosti al Teatret per veure-la, de veritat. Amb una altra visió de La Passió, amb personatges diferents, no els que s'interpreten sobre l’escenari, sinó aquells altres personatges esparreguerins que han anat, al llarg dels anys, fent de La Passió un món a part, on tothom es coneix les manies i la manera de fer. Deixeu que el públic entri “entre vestidors” per veure que s’hi cou i com a dins s’hi fa una altra Passió: amb menys indumentària i més divertimento. Veure en directe com es feia per entendre com es fa. És una obra entretinguda, divertida i sobretot amb molt de record a tota aquella gent que fa i ha fet possible La Passió. De ben segur que la música també farà gaudir molts espectadors... Buf! No sé que més dir. Res, que seguiu així, ànims i endavant.