dimecres, 23 de maig del 2007

AREA DE TEXT, 2NA EDICIÓ SONORA

Aquesta setmana AREAtangent està realitzant un workshop de dramatúrgia sonora coproduit pel festival LOLA.
Després de la bona rebuda de la primera edició i de la constatació que el format radiofònic ofereix realment una via d’experimentació en el camp de la dramatúrgia sonora AREAtangent ha decidit tirar endavant una segona edició d’AREA de TEXT, enfocant-la aquesta vegada cap a l’intercanvi de creadors entre autors de Barcelona i autors d’altres indrets: Madrid i Lyon en aquest cas. La 2NA edició d’AREA DE TEXT anirà estretament lligada a un projecte de més llarga durada de dramatúrgia contemporània que durà a terme AREAtangent al llarg del 2007.
FASE 1 març-juny 07 Taller d'Experimentació Permanent (TEP1)
FASE 2 maig 07 Residència d'autors a BCN / workshop
FASE 3 juliol-agost 07 ÀREA de TEXT 2na edició / emissió
FASE 4 setembre-octubre 07 Residència d'autors fora BCN
FASE 5 nov-des 07-gener 08 Possible continuïtat d'alguna de les peces
IMPACTE I DIFUSIÓ DEL PROJECTE* La producció del projecte és d’AREAtangent i compta amb la col·laboració del Festival Barcelona Grec, Festival LOLA, Obrador Sala Beckett, Teatre Lliure, Casa Encendida i Festival Temporada Alta.
* DINS LA MOSTRA DE TEATRE ALTERNATIU I DE PETIT FORMAT LOLA 07 ES FARÀ EL 1R PREMI DE TEATRE SONOR DE PECES DE TEATRE ESCRITES PER RÀDIO DE 10 MINUTS AMB DOTACIÓ ECONÒMICA I MUNTATGE DE LA PEÇA GUANYADORA PER PART D’UN DIRECTOR ESCÈNIC CONSOLIDAT.