dilluns, 22 de setembre del 2008

BRAVO PEL DIRECTE






Ahir, diumenge dia 21 de setembre, Ràdio Esparreguera i el programa PERLAPORTA DELDARRERA (el dominical cultural de l'estiu) produït pel Festival LOLA, varen fer el seu darrer programa en directe des de l'escenari de La Passió. Un centenar de persones varen assistir a l'acte. L'acte consistia en una representació còmica a carreg dels mateixos joves responsables del programa durant aquests 10 diumenges (guió original també) i de col·laboradors de La Passió. Una entrevista per presentar els festivals del Gest i del LOLA. I acte seguit, la final del concurs ALPEU DELACREU. Una vintena de persones varen participar al concurs que es va desenvolupar amb gran sorpresa, doncs va resultar molt divertit. La guanyadora va ser LAURA SERÓ, una jove col·laboradora de La Passió, que va guanyar davant un dels actors més veterans. El programa cultural dels diumenges d'estiu ha estat seguit i celebrat pel bon treball dels organitzadors i per la forma lúdica de presentar entrevistes a personatges del món cultural, locals i de fora, tertúlies amb persones vinculades a la vida cultural de la vila, notícies culturals, petits treballs enregistrats per ells mateixos i que elaboraven amb molta cura a partir de textos d'obres de teatre o contes, imitacions, el concurs ALPEU DELACREU, i sobretot la participació d'esparreguerins opinant sobre temes que es proposaven, sempre vinculats a la vida cultural de la vila. Cal reconèixer que no és habitual trobar una colla de joves tan entregats i amb tanta animositat per a dur a terme una activitat intel·ligent, de risc i divertida que han tirat endavant amb el patrocini d'empreses que han aconseguit que els donessin suport.
Ells són: Gerard Bidegain, Paulina N'dong, Edmon Reynés, Núria Sàez, Queralt Sàez, Marc Suàrez
Les empreses: VINS CA N'ESTRUC - PASTISSERIA GRAU - PASTISSERIA FERRAN que han col·laborat cada diumenge i Terres Llunyanes, Paperaira, Lafargue, Troballes, Fotosistema, Espiral, Un Mos i més, El Campanar, Bindu restaurant, Tango, Amat strett boardstyle, Quetzal, Farmacia Florensa, TEATRE DE LA PASSIÓ en la gran final. Gràcies a tots.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

quina idea més bona! Bravo! Sento no haver-hi estat.

Anònim ha dit...

Felicitats a la Laura
rosa maria

Anònim ha dit...

Bravo als organitzadors, jo si que hi vaig ser i em va agradar molt, feia temps que no reia tant. Per què no fem la Passió així?

mandao

Anònim ha dit...

És l'últim programa? ja m'havia acostumat. per la radio no no s'entenia que pasava pero vam saber qui era la guanyadora felicitats!!!!
ANA

Anònim ha dit...

Hola a tothom!!! Sóc el Marc! Jo si que sento no haver-hi pogut assistir. i cincerament, pel que he llegit, ha estat tot un èxit! un centenar de persones i la Laura Seró mega passionera de la Passió! Crec que a l'innaguració de la nova temporada de la Passió la Laura hauria de ser-hi present com a gran estrella!



BRAVO!

Anònim ha dit...

jo sóc l'altre gerard. crec que hauria de fer de Cristo directament! és la que se sabia més bé el text.