dimarts, 6 de març del 2012

L'APOCALIPSI QUE ARRIBA, AAAAAH!



Set joves en escena. Set joves disposats a no marxar de l’escenari sense dir allò que volen dir. Venen carregats d’arguments que no podrem refutar. Entusiasmats, és cert. Ens porten missatges importants per a l’espècie humana i pel nostre Planeta Terra. Escoltin!
Què ha fet l’home al llarg dels segles? Què deixa en herència als seus fills? Tenen dret a queixar-se avui mateix, veient el que els espera? És hora de donar la volta i tornar enrere o hi han altres possibilitats? Escoltin!
Apocalipsi life és un text de Raquel Tomàs escrit el 2007 que inicialment va néixer com un projecte de teatre sonor pel programa radiofònic ÀREA de TEXT de COMRàdio. Posteriorment s’estrenà al Festival Barcelona Grec i al Festival Temporada Alta. La versió escènica del projecte s’estrenà el desembre de 2007 dins el Festival LOLA d’Esparreguera.
Una nova posada en escena, amb set joves actors de la Trameta, on podrem sentir en boca d’aquests joveníssims actors arguments, pensaments, fets i descobriments que des de fa temps ocupen les portades de la premsa. Res ens sorprendra perquè res és nou ni sorprenent. Darwin, que has fet?
Autora Raquel Tomàs Direcció Carme Paltor Intèrprets Marc Casanovas, Laura Escudé, Dani Montini, Laura Moya, Berta Osta, Clàudia Río, Gerard Sancho Equip tècnic Rafa Haro, Carles Reynés, Gerard Bidegain, David Oriol Rebollo Producció Tramateatre

TEATRET (Francesc Macià, 66)
16.18.24.25 MARÇ 2012
dv i ds 21:00 h dg 19:00 h
ENTRADES 10 € i 5 €
reserves 618 3138 99 (tramateatre@gmail.com)
venda www.vidalocal.cat

1 comentari:

maria ha dit...

Mare meva quina por que fan, aquests noiets!