dijous, 22 de març del 2007

> Preparant la propera temporada





Mentre estem preparant la temporada de primavera, en la qual ja us anunciem que hi hauran sorpreses, tornem a prorrogar lapassio.txt.
La farem també els dies 30 de març i 1 d'abril,
perquè el dissabte hi ha Passió i els actors estan ocupats.
lapassio.txt ha resultat un gran èxit, en part, segur, perquè el tema ens és proper a tots, i segur, també, perquè la música és fantàstica. La música és una gran eina per estimular la memòria i les emocions. Per altra banda, però, també pel caràcter minimalista, poètic i suggerent de la posada en escena. Un treball que han fet els actors de la mà de Carles Reynés, amb la voluntat d'evocar una infància jugant a fer Passió, amb imitacions i simulació de trucs fins i tot, de la mateixa manera que juguen amb ella, també, tramoies i col·laboradors que fan la Passió des de darrera l'escenari. Senzillament, aquesta Passió que forma part de la nostra història, que participa de les nostres converses, que vivim més enllà de la mateixa Passió.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig passar una molt bona tarda de teatre amb vosaltres! Recomano a tothom que s’acosti al Teatret per veure-la, de veritat. Amb una altra visió de la Passió, amb personatges diferents, no els que s'interpreten sobre l’escenari, sinó aquells altres personatges esparreguerins que han anat, al llarg dels anys, fent de la Passió un món a part, on tothom es coneix les manies i la manera de fer. Deixeu que el públic entri “entre vestidors” per veure que s’hi cou i com a dins s’hi fa una altra Passió: amb menys indumentària i més divertimento. Veure en directe com es feia per entendre com es fa. És una obra entretinguda, divertida i sobretot amb molt de record a tota aquella gent que fa i ha fet possible la Passió. De ben segur que la música també farà gaudir molts espectadors... Buf! No sé que més dir. Res, que seguiu així, ànims i endavant.