dimecres, 25 d’abril del 2007

PRIMAVERA AL TEATRET

Aquesta primavera, no et deixarem marxar del Teatret.

>Per acabar l'abril i començar el maig (28/29/1) us enganxarem amb el TRAMAPOÈTIC que ens faran els més jovenets (Laura Escudé, Gerard Sancho i Queral Sáez, els heu de sentir), sota una idea de Carles Reynés i dirigits per Carme Paltor, amb poemes de la poesia romàntica del segle XIV i música contemporània catalana.

>El primer cap de setmana de maig (4/5/6) hi haurà al Teatret Arnau Vilardebó, un mestre de l'escenari que ens presentarà “Neixen déus... o... un 10 a la deessa” Un espectacle d'humor sobre la mitologia grega. Els naixements d’ Apol·lo, Àrtemis, Adonis, Atenea, Dionisos. I també el Big Bang. Pura informació. Pura mitologia divertida i rigurosament acadèmica. No hem evolucionat gaire des d'aquells temps.

>Després, ja concretarem dates, tindrem la sort de gaudí del text de Pere Riera “Factor Luxemburg” que es va estrenar a l'Espai Lliure, amb Davit Vert, Laura López i Jordi Rico, dirigida per Víctor Muñoz.

>També tindrem una actuació d'excepció amb Dafnis Balduz, Elies Barberà, Marta Rafa i Anna Casas en l'obra de Raquel Tomàs “Rèquiem for Comaneci” Una proposta de teatre experimental on es combina una dramatúrgia sonora, un treball coreogràfic de grup i la presència d'un gimnasta artístic.

>I finalment, però no per acabar, perquè pel juny vindrà la proposta de Tramateatre, tindrem la sort de veure “El Alemán” Una peça amb vocació experimental escrita, dirigida i interpretada per Diego Anido que orbita sobre la idea del Sacrifici a partir de l'absurditat quotidiana.

ANEU FENT BOCA!