dilluns, 3 de març del 2008

SALIERI: HO HE FET JO?


Una lectura basada en l’obra de Peter Shaffer, “Amadeus”.
Direcció: Albert Navarro
Intèprets: Eloi Mestre, Núria Sàez i Víctor Martín
Sinopsi: Una fantasia creada i imaginada per un ser que en la seva senectut s’ha tornat boig al veure com la seva música ha estat oblidada a favor de la del seu rival, al qual ell intentà soterrar en vida. És per tant una visió de Mozart exagerada i deformada per la gelosia, la bogeria i el temps. Una visió deformada i irreal perquè en realitat l’estem veient des de la perspectiva d’una lent que són els ulls d’un home que l’odia i admira a parts iguals. Una oportuna excusa per escoltar música de Mozart i, és clar també de Salieri.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El dia 16 em tindreu per aquí "espectant". Vaig estar veient el muntatge de llums i un tros d'un assaig i penso que m'agradarà molt.

Força teatret!

Gerard Bidegain

Anònim ha dit...

És veritat que el noi que surt a l'obra, aquest tal Víctor, és d'Olesa? A veure que tal ho fa. Que l'heu triat perquè és bo o simplement perquè fa de Mozart i els genis ja se sap… a Olesa.
Ja tinc ganes de veure-ho.

Un olesà

Anònim ha dit...

Jo tinc una novia d'Olesa i és genial!!!!

esparreguerí

Vindré a veure-la perquè la meva novia vol veure al Víctor.

Anònim ha dit...

Veig que teniu molta correspondència juvenil, això està bé, a veure si baixa una mica la mitjana d'edat al Teatret.

elies

Anònim ha dit...

Felicitats a tots per aquest muntatge. Sincerament, la combinació de text i música, els llums, els actors... no tinc paraules. Em temo que l'haureu de tornar a posar en cartellera més endavant!

Fins aviat!

Gerard Bidegain

Anònim ha dit...

felicitats a tots sobretot al victor que em cau molt bé i travalla tanbe molt bé hos o dic per que e travallat amb ell a pastorets


att: la verge maria del 2007/2008