divendres, 20 de març del 2009

D’aquí un mes estrena l’ "Home i les Armes", de G. Bernard Shaw


Una divertida comèdia basada en la fantàstica ironia teixida per Shaw, que ens planteja una entretinguda guerra de sexes basada en la transició d’una època plenament romàntica i idealista del segle XIX, al realisme que marcà els inicis del segle XX. De fet, un moment històric molt semblant al nostre, mentre la societat funciona dominada per normes i costums ancorades en el passat, la realitat de l'ésser humà és una de molt diferent. L'evolució dels mitjans de comunicació (internet, transports, intercanvis linguïstics, intercanvis culturals…) requereix una adaptació lenta i encara llunyana en la qual conviuen ambdues maneres, passat i futur, contrastant i provocant situacions totalment ridícules.

Un soldat mercenari de l’exèrcit serbi es refugia, tot escapant de la càrrega de cavalleria enemiga, a l'estança d'una jove búlgara. Tots plegats es veuran immersos en un seguit de situacions noves i incòmodes que hauran de superar mitjançant un interessant i divertit embolic.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

que wapos q estem tots...es que no hi ha res com no tenir iaia...

Ànims que ens en sortirem, oi Gerard? ¬¬

Anònim ha dit...

Si feu l'esforç de fer memòria sí, que en sortirem. S'hauria de sentir una música de fons que anès cantant tot el dia el text.
No hi ha com dedicar-hi una estona cada dia.

Anònim ha dit...

No sé per què, però em sembla que el 1r anònim és la Núria i el 2n és la Carme. Però jo em mantindré en l'anonimat. (Encara que ja em deveu haver conegut...: per la veu... xDDDD)

Serà Mateu? Serà Bluntchli?

aaai..."kilosá"!

Anònim ha dit...

La veu sona forta però confusa, encara no diu res que soni a segle IXX…
Demà es veurà.