dijous, 7 de maig del 2009

"EL VISITANT" ESTRENA EL 21 DE MAIG !


Tramateatre estrena el proper dia 21 de maig l'obra "EL VISITANT" de l'autor francès Éric-Emmanuel Schmitt, conegut per la seva obra "El llibertí". Estarà en cartellera fins el 31 de maig al Teatret de l'avinguda Francesc Macià 66. La funció fins a dissabtes es farà a les 10 de la nit, mentre que les del diumenge es faran a les 7 de la tarda. "El visitant" és una creació d'Anna Rodríguez i Albert Navarro, a partir de l'obra d'Éric-Emmanuel Schmitt. Els intèrprets seran l'Issac Serrano i el Josep Puig.

Recordeu que l'aforament del Teatret és molt limitat, podeu reservar des d'avui les vostres entrades enviant un correu a tramateatre@gmail.com o bé trucant en horari laboral a la Tintoreria Net-net (telf. 93 777 19 92)

Un treball de creació de l’Anna Rodríguez i l’Albert Navarro a partir de l’obra d’Éric-Emmanuele Schmitt. L’Anna (esparreguerina) és ballarina i resideix a França, ara col•labora amb Tramateatre, especialment per aquesta creació.

Vivim en una terra muda, mancada de significat intrínsec, una terra abandonada pels Déus o per Déu mateix. Si escoltem els filòsofs, l’univers ha deixat de ser misteriós, és anodinament absurd. Déu, però, subsisteix, si més no com a pregunta. Estem tots sumits en el dubte, com Sigmund Freud aquella nit real de 1938, en què, en una Europa trasbalsada per les convulsions histèriques del nazisme, la Gestapo es va endur la seva filla Anna.

No us la perdeu!