dimarts, 1 de setembre del 2009


Aquest diumenge dia 6 de setembre, en directe des del Teatret i per Ràdio Esparreguera, assistirem al darrer programa de la temporada de Perlaporta Deldarrere i a la gran final del concurs Passioword. Diuen que “el que és bo s’acaba”. No sabem si és bo o no, això ho jutgeu vosaltres...! I ara us donem l’oportunitat de dir-nos-ho. Volem acomiadar-nos de l’audiència fins l’any que ve com cal. Hi esteu tots convidats!

PERLAPORTA DELDARRERE, últim programa
6 de setembre de 2009
De les 12:00 a les 13:30
Teatret
Entrada lliure

Si no podeu venir, ens podreu escoltar igualment en directe per antena, a l’emissora de Ràdio Esparreguera (89.4 FM) o via Internet.

Confirmeu la vostra assistència a tramateatre@gmail.com o mitjançant un missatge al mur del facebook de l'esdeveniment de Perlaporta Deldarrere.

D'on ve això...?
Un grup de joves interessats en la cultura i tot allò que l'envolta (teatre, dansa, música, oci, turisme, etc.) varem posar en marxa, l’any 2008, un programa de ràdio cada diumenge al migdia després de l'informatiu “la setmana”. El programa ha tornat aquest any en la seva segona edició amb dramatúrgies sonores gravades i editades per nosaltres mateixos, una sèrie de seccions d’informació sobre la cultura a Esparreguera i l'entorn, imitacions de personatges famosos, lectures dramatitzades, entrevistes a teatreros o creatius de qualsevol disciplina cultural i artística… i moltes coses més. A banda de les entrevistes us hem llegit textos de Pep Tosar, d'Albert Tola, de Pere Calders, de Martin McDonagh, de Folch i Torres, de Ramon Torruella, de Gógol... I, com l'any passat, hem posat en marxa el concurs “Passioword”, que consiteix en encertar una sèrie de paraules mitjançant les mateixes regles que el concurs "Password". Els guanyadors de cada dia s’'han endut els premis dels nostres patrocinadors i, per a la gran final, en tindrem molts més!

Durant una hora pretenem entretenir l’audiència, passar-ho bé i fer entendre a Esparreguera que hi ha vida al poble després de la festa major d’estiu! I que no cal esperar pel pont de l’11 de setembre per reprendre l’activitat.

Està adreçat a tot tipus d’audiència, volem entretenir tothom, així mateix volem aconseguir la participació de l'oïent. La intenció és mantenir latent la vida a Esparreguera durant l’estiu en un ambient festiu amb la gent de casa.
No us perdeu l'últim programa. Gràcies per escoltar-nos: Salut i força ràdio!

Equip de redacció de PERLAPORTA DELDARRERE