divendres, 26 de març de 2010

CONCERT VIZCAINO


Albert Vizcaino és un cantant mallorquí, que viu actualment a Segòvia; té una dilatada carrera musical amb 5 discos editats sota el seu nom. Ha participat amb grups com La Isla (Mallorca) i Free Radicals (Madrid) ambdós amb discs als mercat. Té una gran capacitat per composar temes propis i tan en la música com en les lletres sempre intenta reflectir el seu estat anímic.
Actualment ha acabat de gravar la seva darrera producció “Un Rayo sin Trueno A Pilas”. Un disc fet a cavall entre Madrid i Esparreguera i en el que han col·laborat la Lola Pérez al piano i el Marc Arbonès en la mescla i edició. Un disc que marcarà un important canvi en la seva carrera musical decantant-se més cap el pop/rock que a la seva faceta de cantautor eclèctic. Un disc molt consistent i amb uns temes que faran posar la pell de gallina als més sensibles.
Aquesta actuació significarà la presentació oficial i en exclusiva d’algunes de les seves noves cançons. Els concerts s'enregistraran i s’inclouran com a temes extres en el dics que sortirà aquesta primavera. A més de gaudir d’una bona estona, tindrem l'oportunitat de sentir els nostres crits i aplaudiments en el disc que sonarà per tot arreu.
divendres, 26 / març / 2010 a les 22:00
dissabte, 27 / març / 2010 a les 22:00
TEATRET ESPARREGUERA
Preu entrada: 10 €
venda d’entrades: entradesteatret@gmail.com
NET-NET 93 777 19 92

Cap comentari: