dissabte, 2 d’octubre de 2010

"PARTY LINE" ESTRENA EL LOLA AL TEATRETUna xarxa d’adolescències malgastades entre descàrregues de politonos i sonitonos, gelats del McDonalds i talles XS del Bershka. Una xarxa a nivell mundial de dits endurits, veloços, bregats en l’art de l’sms. Dits que es mengen vocals. Dits que eleven les consonants a un nou estatus. Milers de dits que, davant la solitud d’un McMenú intacte amb coca-cola light i Sundae de caramel, devoren vocals i es pregunten els uns als altres:
A kn mcdnlds dl cntr m kdt?

Tramateatre i Antonio Calvo tornen a fer tàndem posant en escena de “Party Line”, escrita per Marc Rosich. Onze joves actors esparreguerins d’entre catorze i vint-i-cinc anys s’atreveixen a agafar el mòbil i posar-se a l’escenari del Teatret. Bústies de veu, trucades que es tallen, cobertures, politons i sonitons, bateries que s’esgoten… un món actual on ens veurem reflectits fins al punt que, cada cop que mirem el mòbil, ho farem amb una certa complicitat, amb respecte o amb por.
David Puente, Raül Aguado, Judit Tasies, Queralt Sáez, Artur Reynés, Laura Mas, Jaume Navarro, Núria Sáez, Edmon Reynés i Gerard Bidegain sota la direcció d’Antonio Calvo, qui ja havia dirigit la companyia en altres ocasions (“Amor de Don Perlimplín con Belisa en su jardín”, de F.G. Lorca i “Fum, fum, fum: Smoke”, de Paul Auster).

PARTY LINE, de Marc Rosich
En cartellera al Teatret: 8, 9, 10, 15 i 17 d’octubre.

Horaris: Divendres i dissabtes 22 h
Diumenges 19 h

Reserveu entrades a tramateatre@gmail.com

Cap comentari: