dilluns, 27 de desembre del 2010

REPOSEM “PARTY LINE” AL GENER


DESPRÉS DE L'ÈXIT DINS EL FESTIVAL LOLA,
REPOSEM PARTY LINE “PREMI DEL PÚBLIC”
Una xarxa d’adolescències malgastades entre descàrregues de politonos i sonitonos, gelats del McDonalds i talles XS del Bershka. Una xarxa a nivell mundial de dits endurits, veloços, bregats en l’art de l’sms. Dits que es mengen vocals. Dits que eleven les consonants a un nou estatus. Milers de dits que, davant la solitud d’un McMenú intacte amb coca-cola light i Sundae de caramel, devoren vocals i es pregunten els uns als altres:
A kn mcdnlds dl cntr m kdt?
Tramateatre i Antonio Calvo tornen a fer tàndem posant en escena de “Party Line”, escrita per Marc Rosich. Onze joves actors esparreguerins d’entre catorze i vint-i-cinc anys s’atreveixen a agafar el mòbil i posar-se a l’escenari del Teatret. Bústies de veu, trucades que es tallen, cobertures, politons i sonitons, bateries que s’esgoten… un món actual on ens veurem reflectits fins al punt que, cada cop que mirem el mòbil, ho farem amb una certa complicitat, amb respecte o amb por.
David Puente, Raül Aguado, Judit Tasies, Queralt Sáez, Artur Reynés, Laura Mas, Jaume Navarro, Núria Sáez, Edmon Reynés i Gerard Bidegain sota la direcció d’Antonio Calvo, qui ja havia dirigit la companyia en altres ocasions (“Amor de Don Perlimplín con Belisa en su jardín”, de F.G. Lorca i “Fum, fum, fum: Smoke”, de Paul Auster).
PARTY LINE, de Marc Rosich
En cartellera al Teatret: 21.23.28.30 GENER 2011
Horaris: Divendres 22 h
Diumenge 19 h
PREU ENTRADA: 10€ 5€ estudiants
Reserveu entrades a tramateatre@gmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

em va agradar molt, la recomano a tothom!
m'agrada el moment que diu, en comparació a què?
la judit ho fa molt bé!

Anònim ha dit...

Amb aquesta foto no hi ha ningú que es pugui resistir! Tothom ha de venir a veure els nostres homes trajeaos! Són irressistibles, sobretot quan tots es canvien alhora darrera i l'espai és limitat...divertit XD