dissabte, 16 de juny del 2012

Sota el bosc lacti, una nova versió




Sota el bosc lacti va ser objecte d’una lectura dramatitzada l’any 2001 protagonitzada per les mateixes actrius. L’escenificació que ara us presentem és completament nova. Dolors Canals i Carme Paltort representen tots i cadascun del personatges de l’obra, David Parras ha composat i interpreta peces inèdites per a tuba i Jordi Junyent ha inventat tot un món plàstic per a aquesta versió inèdita.
Sota el bosc lacti, que es defineix com drama per a veus, és un text narratiu escrit per Dylan Thomas (Gales1914- Nova York 1956) i publicat després de la seva mort, l’any 1954 . Al llarg de l’obra la vivacitat de la paraula ens permet entrar als somnis dels habitants d’un poblet. Els paisatges esdevenen una segona pell de les persones i tot és sorprenent.
L’escenificació posa en joc les múltiples veus dels personatges amb el so d’un instrument musical mentre es configura un bosc d’objectes que tenen la noblesa del temps.Una petita joia de la literatura anglesa que garanteix una estoneta de felicitat.



Joan Castells





Sota el Bosc Lacti de Dylan Thomas

Dramatúrgia i direcció de Joan Castells

Música de David Parras

Escenografia Jordi Junyent

Llum David Rebollo

Imatge Rafa Haro

Producció i equip tècnic de Tramateatre 

Interpretació Dolors Canals, Carme Paltor, David Parras