dijous, 28 de gener del 2016

INSTANTS PREVIS al Teatret!

Aquest cap de setmana, els dies 6 i 7 de febrer, arriba al Teatret i dins del Festival Lola l'espectacle poètic Instants previs, amb els actors Josep Sobrevals i Marta Tricuera. Es tracta d'un espectacle de poesia teatralitzada i, en alguna ocasió musicalitzada; l'espectacle gira al voltant de la teoria dels instants previs, aquells moments abans de que passi alguna cosa, i aquest és el fil conductor de tot el muntatge.
Els actors, tots dos vallesans, són llicenciats a l'Institut del Teatre i han participat en muntatges al Teatre Nacional de Catalunya. Recentment hem pogut veure a Josep Sobrevals (1981), actor i músic, a El rei Lear (Lluís Pascual, Teatre Lliure 2015) i també a El Mercader de Venècia (Rafael Duran, TNC 2012), així com a TV3 a les sèries Pop Ràpid (2011), Ventdelplà (2009), Infidels (2009) i El cor de la ciutat (2007/09). Marta Tricuera (1986), actriu i presentadora, ha participat en nombroses obres de teatre al Teatre del Sol de Sabadell i a la Joventut de la Faràndula, on és actriu d’un dels Pastorets més populars de Catalunya.  Actualment la Marta treballa per les companyies AlGalliner teatre, Il·lús teatre, Cia Estrena Morena i a la Jove Companyia del Teatre Nacional de Catalunya, on a participat a Tirant lo Blanc, dirigida per Pere Planella.
A Instants previs escoltarem poesies i els textos seleccionats d'autors tan coneguts com Salvat Papasseit, Estellés, Ovidi Montllor i Roc Casagran, entre d'altres. Les bones crítiques a Sabadell, on van estrenar l'espectacle, els ha empés a iniciar una gira pel territori català. Les entrades per les funcions del dia 6 (21h) i 7 (19h) al Teatret s'hauràn de reservar enviant un correu a tramateatre@gmail.com.