dimecres, 14 de març del 2012

APOCALIPSI LIFE

16.18.23.24.25 de març, al TEATRET 

(francesc macià, 66 Esparreguera) 
dv 22:00 / ds 21:00 / dg 19:00
Apocalipsi life és una obra de Raquel Tomàs, jove dramaturga catalana, una peça de teatre sonor concebuda per a quatre veus mixtes (ara però, i com que són molt joves els actors, seran set veus) que es repartiran els personatges i intervindran com a veus secundàries.  “L'home va ser prou valent per sortir de la cova, però només ho va fer per sortir a caçar! Les coses no sempre han sortit tant bé com tots hauríem volgut. Els canvis fan por, però encara ens queda una última oportunitat. Escoltin!”
Us convidem a veure aquesta obra interpretada per set joves entre 10 i 14 anys. No és tracta de teatre per a nens, són paraules que posades a la boca d'aquests joves agafen una altra dimensió i aquesta és la experiència que ens motiva a dur a terme aquest muntatge. Set joves actors ens reclamen QUÈ HEM FET AMB EL PLANETA? i ens auguren una última oportunitat.
Com sempre quan fem teatre, l'únic sentit, el sentit final, és que vosaltres el pugueu gaudir, vosaltres fareu que sigui realitat tot el que hem aprés. 
Intèrprets Marc Casanovas, Laura Escudé, Dani Montini, Laura Moya, Berta Osta, Clàudia Río, Gerard Sancho Direcció Carme Paltor Equip tècnic Rafa Haro, Carles Reynés, Gerard Bidegain, David Oriol Rebollo Producció Tramateatre El cartell és obra de Rafa Haro, qui farà els cartells de la temporada 2011-2012

Entrades a 10€ i 5€
venda a www.vidalocal.cat (ofertes i pacs sopar)
reserves 618313899 tramateatre@gmail.com