dijous, 6 de febrer de 2014

"DEL QUE MENGEN LES BÈSTIES" al Teatret. Tres úniques funcions!


Els propers 7, 8 i 9 de febrer el Teatret acull l'espectacle "Del que mengen les bèsties", de la jove companyia Teatre Sense Sostre. Us recomanem aquesta proposta, amb un discurs molt interessant. Després de prorrogar amb èxit a la Sala Porta4 de Barcelona, els components de la companyia comencen una gira per diversos municipis, començant per Esparreguera. El públic de la nostra vila tindrà el privilegi de ser el primer de veure la seva creació fora de l'àmbit barceloní.
Us hi esperem!DEL QUE MENGEN LES BÈSTIES

7.8.9 Febrer 2014
Divendres i dissabte 21h
Diumenge 19h

Reserva d'entrades: tramateatre@gmail.com
Telèfon: 618 313 899


DEL QUE MENGEN LES BÈSTIES

Autoria i Direcció: Oriol Morales i Aleix Plana
Intèrprets: Karolina Lee Glueck i Marta Fíguls
Espai: Anna Ramos de Gispert, Giorgio Muñoz 
Producció: Teatre Sense Sostre

"Me n'aniré a viure al camp. T'ho juro. Demà mateix envio el meu jefe a la merda, deixo el pis i me’n vaig. Muntaré un hort, tio. Jo me'n vaig. Amb els meus enciams i quatre gallines. No necessito res més. Bé, no vull dir exactament demà, perquè és dijous i puc fer hores extres i m’hauré d’esperar a cobrar la fiança del pis i la paga doble del mes que ve. Però d'aquí a uns mesos me n’aniré. Ho deixaré tot, tio. En serio. A la que pugui foto el camp i ho envio tot a la merda. Potser d'aquí a un any, però ho faré. Clar que sí. Segur."

Sinopsi:
En plena crisi econòmica social i moral, dues germanes viatgen a la casa de camp on la seva mare agonitza. Se’ls planteja l’oportunitat de trencar amb la seva vida i amb la seva rutina i començar de nou. Només s’hi hauran d’atrevir.

Aquest text pretén despullar la relació disfuncional que manté la nostra generació amb la societat i les frustracions pròpies de vides viscudes per inèrcia. Aquest és el primer projecte d’aquesta jove companyia que no pretén deixar indiferent als seus espectadors. Es tracta d’un espectacle de petit format realista en clau de comèdia amarga.

Cap comentari: