diumenge, 23 de febrer del 2014

GuimeràSOUND al Teatret

21.22.28.30 de març
Divendres i dissabte a les 21h
Diumenge a les 19h 

Després de les funcions del passat mes de setembre al Patronat Parroquial l'espectacle GuimeràSOUND aterra al Teatret en quatre noves funcions. Els seus autors, Gerard Bidegain i Juan Jurado, ens en diuen el següent:

"GUIMERÀ SOUND és un espectacle poètic nascut de la idea de combinar el so, en totes les seves modalitats, per tal de donar una nova dimensió als versos d’alguns dels poemes més dramàtics d’Àngel Guimerà. Aquest espectacle sonor i poètic pretén fer arribar els temps pretèrits narrats per Guimerà mitjançant la tecnologia del segle XXI.

Hem volgut treballar aquesta selecció de poesia d’Àngel Guimerà des de la sonoritat més absoluta, mirant de trobar el coixí sonor adient per cada text, com si es tractés d’una banda sonora cinematogràfica. GuimeràSound és un projecte experimental, que ens hem plantejat des d’una constant evolució de concepte on el públic hi juga un paper vital per posar imatges a unes paraules que Guimerà amb gran destresa ens va deixar escrites. L’espectacle no contempla cap mitja part, es tracta d’un continu sonor més proper al que podríem titllar de simfonia poètica que no pas de recital clàssic."





GuimeràSOUND

Autor dels textos: ÀNGEL GUIMERÀ (1845-1924)
Idea original i espai: GERARD BIDEGAIN i JUAN JURADO
Música original: JUAN JURADO
Selecció de poemes i rapsode: GERARD BIDEGAIN
Sonorització: XAVIER GALVIS
Tècnic de llums: DAVID ORIOL REBOLLO
Cartell: BERTA PIQUÉ i CARME PALTOR
Fotografia: ANDREA JERÓNIMO

Agraïments: FUNDACIÓ LOLA LIZARAN, TD’G PRODUCCIONS, PARRÒQUIA DE SANTA EULÀLIA, NICXPRODUCCIONS, FORN DE PA BORRÀS, LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA, EL TEATRET.

Durada de l’espectacle: 1 hora (sense pausa)

“GuimeràSound” va ser estrenat el 7 de setembre de 2013 al Teatre del Patronat Parroquial d’Esparreguera en benefici de la Fundació Lola Lizaran.